Cum platesc?

Pentru a finaliza achiziția, poți alege una dintre următoarele modalități de plată:

       1.  Plata în numerar (Ramburs) la Curier:

         Contravaloarea comenzii se achită integral în momentul livrării, direct către curier. Această opțiune este disponibilă atât pentru persoanele fizice, cu un plafon maxim de 10.000 lei, cât și pentru persoanele juridice, cu un plafon maxim de 5.000 lei.

       2.   Plata Online cu Cardul Bancar:

        Poți plăti comanda online cu cardul bancar folosind platformele Revolut Pay/ Visa/ Mastercard/ Maestro. Pentru a asigura securitatea tranzacțiilor, informațiile tale nu sunt stocate pe serverele noastre. Banca și procesatorul de plăți sunt singurele instituții care intră în contact cu informațiile tale și oferă o garanție totală.

Alegerea modului de plată depinde de preferințele tale și de confortul pe care îl resimți. Indiferent de opțiunea aleasă, ne asigurăm că procesul de plată este sigur și transparent.

 

Modalitatea de plată: Plata în Numerar (Ramburs) la Curier

De ce să alegeți plata în numerar:

           Flexibilitate și control: Plata în numerar oferă flexibilitate și control total asupra sumei pe care o plătești la primirea comenzii. Poți verifica conținutul comenzii și poți achita exact suma corectă, fără a fi nevoie să folosești cardul bancar sau alte metode de plată online.

            Fără riscuri de securitate: Plata în numerar elimină orice preocupare legată de securitatea datelor financiare. Nu este necesar să introduci informații sensibile despre cardul tău bancar pe internet sau să te expui riscului de fraude online. Plata se face direct la livrare, în fața curierului.


            Confirmare imediată a plății: Plata în numerar oferă o confirmare imediată a plății, deoarece primești un bon sau o chitanță de la curier imediat ce achiziția este finalizată. Aceasta îți oferă o dovadă clară a achitării comenzii și a sumei plătite.

             Confort și simplitate: Plata în numerar este simplă și convenabilă. Nu este nevoie să ai acces la internet sau să te înregistrezi pe platforme de plăți online. Tot ce trebuie să faci este să pregătești suma exactă și să o achiti la momentul livrării.

 

 Modalitatea de plată: Plata Online cu Cardul Bancar

De ce să alegeți plata online:

           Siguranță și securitate: Plata online cu cardul bancar oferă un nivel ridicat de securitate. Procesatorii de plăți pe care îi utilizăm sunt specializați în securitatea tranzacțiilor online și folosesc cele mai avansate tehnologii de criptare pentru a proteja datele tale financiare.


          Confort și comoditate: Plata online este extrem de convenabilă, eliminând necesitatea de a avea sume de bani lichizi la îndemână sau de a face schimburi exacte de bani cu curierul la momentul livrării. Poți plăti rapid și ușor direct de pe site-ul nostru, fără a fi nevoie să te deplasezi sau să aștepți achitarea comenzii la livrare.


          Confirmare instantanee: Plata online oferă o confirmare instantanee a tranzacției și procesează comanda mai rapid. Nu mai trebuie să aștepți ca banii să fie colectați în numerar la livrare sau să aștepți confirmarea plății. Poți fi sigur că comanda ta este confirmată și procesată imediat după finalizarea plății.


          Ușor de urmărit și gestionat: Plățile online sunt ușor de urmărit și gestionat, deoarece primești confirmarea plății și detalii ale tranzacției pe e-mail sau în contul tău de utilizator. Acest lucru te ajută să ai evidența plăților și să monitorizezi mai eficient statusul comenzilor tale.

Așadar, alegerea plății online cu cardul bancar aduce numeroase beneficii, cum ar fi siguranță, comoditate și rapiditate, care fac experiența de cumpărături mai plăcută și mai eficientă pentru tine, ca și client al DinMagazin.

 

Declaratie de conformitate

WEWISE S.R.L. cu sediul social in Voluntari, Bulevardul Voluntari 1/l, Constructia C2, Biroul nr. 11, Compart. 19, etajul 5, Judet Ilfovinregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/3235/2024, avand CUI 50016666, capital social 200 lei, asiguram si declaram pe propria raspundere, conform cu prevederile din HG nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca produsele comercializate de noi, marca, cod pe ambalaj, lot pe ambalaj, mentionate in factura anexata la care se refera aceasta declaratie nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc un impact negative asupra mediului si sunt in conformitatea cu: documente, standarde, specificatiile tehnice producator/importator, standard europene si omologari international, conform inscriptionarii pe produs.