Livrarea produselor

Produse comercializate pe DinMagazin se pot livra doar prin curier. Colaboram cu firme de curierat de renume precum FanCourier astfel incat sa livram cat mai repede comanda la tine. Folosim un soft care analieaza in timp real performanta curierilor si care ne ajuta sa alocam dinamic comenzile la curierii care livreaza cel mai repede in zona ta.

Procesul de Testare și Verificare:

        Testare Funcțională: Fiecare produs este supus unui test exhaustiv pentru a se asigura că funcționează în mod corespunzător conform specificațiilor producătorului.
         Verificare a Calității:
 După testare, fiecare produs este supus unei verificări atente pentru a se asigura că nu prezintă defecte de fabricație sau alte probleme legate de calitate.
        Ambalare Sigură: 
După ce a trecut cu succes de procesul de testare și verificare, fiecare produs este ambalat cu grijă pentru a se asigura că ajunge în condiții perfecte la dumneavoastră. Folosim ambalaje rezistente la soc.

 

Livrarea prin curier

Vanzatorul se obliga sa expedieze Cumparatorului produsele comandate la o adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei. Comenzile vor fi livrate in mod normal in maxim 2 zile dupa confirmarea disponibilitatii produselor de catre unul din reprezentantii Tenq.ro, in functie de locul de depozitare a produselor.

Taxa de transport este diferita dupa cum urmeaza:

  • 17 Lei in tara (indiferent de localitate) + 6 Lei pentru deschidere colet la livrare.
  • Transport Gratuit la Comenzile de peste 200 Lei.

In cazurile in care Cumparatorul nu este gasit la adresa de livrare mentionata, curierul il va contacta pentru a conveni detaliile unei noi livrari. Daca in termen de 7 zile calendaristice livrarea nu va fi incheiata, coletul va fi returnat Vanzatorului, care va anula comanda. Cumparatorul poate relansa comanda respectiva, urmand sa suporte costurile unei noi livrari.

Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vanzatorul va anunta Cumparatorului termenul estimat pentru finalizarea livrarii. In cazul in care noul termen de livrare nu va fi acceptat de catre acesta, comanda va fi anulata.

Va rugam insistent ca la primirea coletului sa verificati cu atentie produsele primite. Sesizarile referitoare la integritatea si/sau continutul coletelor se vor face in momentul livrarii prin redactarea obligatorie a unui proces verbal constatator in prezenta curierului. Orice reclamatie ulterioara va fi extrem de greu de solutionat, deoarece firma de curierat nu va putea fi trasa la raspundere.

Programul de livrare al curierilor:

In Bucuresti, de Luni pana Vineri in intervalul orar 10.00 - 18.00

In tara, de Luni pana Vineri in intervalul orar 10.00 - 20.00

Declaratie de conformitate

WEWISE S.R.L. cu sediul social in Voluntari, Bulevardul Voluntari 1/l, Constructia C2, Biroul nr. 11, Compart. 19, etajul 5, Judet Ilfovinregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/3235/2024, avand CUI 50016666, capital social 200 lei, asiguram si declaram pe propria raspundere, conform cu prevederile din HG nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca produsele comercializate de noi, marca, cod pe ambalaj, lot pe ambalaj, mentionate in factura anexata la care se refera aceasta declaratie nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc un impact negative asupra mediului si sunt in conformitatea cu: documente, standarde, specificatiile tehnice producator/importator, standard europene si omologari international, conform inscriptionarii pe produs.