Mobila si Perdele

Te asteptam in Showroom pentru a simti luxul mobilei noastre mediteraneene de top fabricata in Egipt

Testeaza produsele noastre

Magazinul unde stilul se întâlnește cu accesibilitatea!🏡
📍Bucuresti - Voluntari Plaza
📌Program de lucru - Luni-Sâmbătă (10:00-18:00)
0770 382 668

Formular Contact

Magazin Online de Mobilă Premium - Magnum House

Bine ați venit la Magnum House, destinația dvs. principală pentru mobilă de calitate superioară, importată direct din Egipt. La Magnum House, combinăm meșteșugul tradițional egiptean cu designul modern pentru a vă oferi piese de mobilier unice și elegante, care vor transforma orice spațiu într-o oază de rafinament și confort.

Despre Noi:
Magnum House s-a născut din pasiunea pentru mobilierul de lux și din dorința de a aduce pe piața din România piese de excepție. Fiecare piesă din colecția noastră este atent selecționată pentru a reflecta nu doar frumusețea, ci și durabilitatea și funcționalitatea.

Produsele Noastre:

  • Canapele și Fotolii: Confort și eleganță într-un singur loc. Realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, canapelele și fotoliile noastre sunt perfecte pentru orice living modern sau clasic.
  • Mese și Scaune: Fie că este vorba de mese de dining sau scaune pentru birou, oferim soluții stilate și durabile pentru orice nevoie.
  • Dormitoare: Transformați-vă dormitorul într-un sanctuar al relaxării cu paturi, dulapuri și comode deosebite.
  • Decor și Accesorii: Completați-vă decorul cu oglinzi, covoare, lămpi și alte accesorii care adaugă un plus de personalitate și stil.

De ce să ne alegeți pe noi:

  • Calitate Garantată: Fiecare piesă este verificată riguros pentru a ne asigura că respectă standardele noastre înalte de calitate.
  • Design Unic: Mobilierul nostru este unic, inspirat de tradițiile egiptene și adaptat gusturilor contemporane.
  • Livrare Rapidă: Beneficiați de livrare rapidă și sigură direct la ușa dvs.
  • Servicii Personalizate: Oferim consultanță de design și asistență pentru a vă ajuta să alegeți piesele perfecte pentru casa dvs.

Contactați-ne:
Aveți întrebări sau doriți să aflați mai multe despre produsele noastre? Echipa noastră de experți este aici pentru a vă ajuta. Veniti in showroom pentru a vedea și testa mobilierul nostru.

Unde ne gasiti?

Adresa: Bulevardul Voluntari nr.80a in incinta centrului comercial Plaza Voluntari

Telefon: 0770 382 668